vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort

3.073 kr.

Opdag luksus med vores fløjlsbløde kontinentalseng i elegant sort. Skab det perfekte soveværelse med denne komfortable seng i størrelse 90×190 cm. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798738 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort er det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nattesøvn og ekstra luksus i soveværelset. Den bløde fløjlspolstring af sengen skaber en følelse af elegance og komfort, mens den justerbare sengegavl giver den perfekte støtte til din ryg, når du slapper af i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en enestående støtte og tilpasningsevne, der sikrer en god søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer stabilitet og komfort, især for dem der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse. Denne kontinentalseng er designet med fokus på både kvalitet og funktion, og den er et stilfuldt og praktisk tilskud til enhver soveværelse.

Materialet er af høj kvalitet og sengen er nem at montere takket være den medfølgende brugermanual. Den sorte farve og det elegante design gør denne kontinentalseng til det perfekte valg for dig, der ønsker maksimal komfort og stil i dit soveværelse. Giv dig selv den luksus du fortjener og invester i denne smukke kontinentalseng, der vil løfte dit soveværelse til et helt nyt niveau af komfort og elegance. Sørg for at din søvn er i top med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort.

Scroll to Top