vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

3.139 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i elegant sort fløjl. Perfekt komfort og stil til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798767 Kategori:

Dybere og mere stilfuld søvn venter dig med vidaXL kontinentalsengen i sort fløjl. Med en størrelse på 90×200 cm tilbyder denne seng sublim komfort og en førsteklasses soveoplevelse. Lad dig forføre af det bløde og luksuriøse fløjlstof, som indhyller sengen og skaber en følelse af ren velvære. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men tilbyder også en støttende ryglæn, perfekt til en afslappet læsestund før sengetid.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sovestilling, hvilket sikrer en optimal nattesøvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender denne formidable seng, tilføjer et ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den slidstærke topmadras sikrer, at din seng forbliver ren og frisk i lang tid fremover. Både sengen, madrassen og topmadrassen er konstrueret med høj kvalitet og holdbarhed for øje, så du kan nyde din investering i mange år fremover.

Med en elegant sort farve og et tidløst design vil denne kontinentalseng være det perfekte centrum for dit soveværelse. Livet er kort, og søvn er kostbar, så hvorfor ikke investere i din nattesøvn med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng i sort fløjl? Forkæl dig selv med den komfort, du fortjener, og forvandl dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Oplev den ultimative søvnoplevelse og vågn op forfrisket og veludhvilet hver eneste dag.

Scroll to Top