vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

3.372 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Perfekt kombination af stil og komfort til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798775 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

Drømmer du om en god nats søvn fyldt med komfort og luksus? Så er denne vidaXL kontinentalseng med en blød fløjlsoverflade i elegant mørkeblå farve det perfekte valg for dig. Forestil dig at synke ned i den bløde og behagelige overflade af fløjl, der skaber en atmosfære af ren velvære og afslapning i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet med sit stilrene design og sofistikerede udseende. Den er også designet med din komfort i tankerne. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den perfekte støtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde støtte giver dig stabilitet og komfort hele natten lang, og er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også utrolig blød og behagelig at ligge på.

Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvn, men også et æstetisk og funktionelt tilskud til dit soveværelse. Den er fremstillet af holdbare materialer og er nem at samle med den medfølgende brugermanual. Livet er for kort til dårlig søvn – forkæl dig selv med denne eksklusive kontinentalseng og oplev en ny dimension af luksus og komfort i dit soveværelse.

Scroll to Top