vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

4.956 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. En perfekt kombination af stil og komfort i størrelse 140×190.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798806 Kategori:

Oplev en ny dimension af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 140×190 cm i en smuk lysegrå fløjl. Denne eksklusive seng er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse og samtidig tilføre elegance til dit soveværelse. Det bløde fløjlsmateriale, der er brugt, er kendt for sin luksuriøse kvalitet og behagelige følelse mod huden. Du vil straks føle dig omfavnet af ren komfort og velvære, når du ligger på denne seng.

Sengens praktiske justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte til din ryg, men tilføjer også et strejf af stil med sine elegante kanter. Med en madras fyldt med holdbare pocketfjedre kan du være sikker på god støtte og optimal tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer minimal forstyrrelse under din søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse med dette fantastiske produkt medfølger en hudvenlig topmadras, der sikrer ekstra blødhed og komfort. Skabt med omtanke for din velvære og søvnkvalitet. Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering og er en investering i din søvnkomfort og velvære.

Forny dit soveværelse med vores smukke vidaXL kontinentalseng, der ikke kun er et praktisk møbel, men også en luksuriøs oase af ro og afslapning. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og invester i din søvn med denne elegante og komfortable kontinentalseng.

Scroll to Top