vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

4.611 kr.

Få en god nats søvn med vores komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Det stilfulde design og den luksuriøse fløjlsbetræk gør den til det perfekte tilskud til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798808 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×190 cm er den ultimative løsning til en dyb og forfriskende nattesøvn. Dyppet i elegance og komfort er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse. Lad dig forføre af den bløde og luksuriøse fløjloverflade, der omslutter dig i ren velvære. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, får du den perfekte rygstøtte, når du sidder op og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Denne vidunderlige seng leveres med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte får du den ideelle kombination af stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras.

Bygget med holdbare materialer som massivt lærketræ og konstrueret træ, denne seng er designet til langvarig brug og komfort. Den sorte fløjl og hvide topmadras giver et elegant touch til enhver soveværelsesindretning og sikrer, at du sover som en dronning eller konge hver nat. Med en brugervenlig manual medfølger i pakken er denne kontinentalseng nem at samle og klar til at blive dit nye foretrukne sovested.

Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Lad dig fordybe i luksusen og komforten, og lad dine drømme føre dig til en fornyet energi og vitalitet hver morgen. Gør din søvn til en prioritet og invester i din velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top