vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

4.779 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl, der kombinerer stil og komfort til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798835 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Forestil dig at synke ned i den bløde fløjlsoverflade efter en lang dag og lade stress og bekymringer forsvinde. Med sine mål på 140×200 cm tilbyder denne seng optimal plads til en god nats søvn.

Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at røre ved, men det tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne seng er designet med din komfort i tankerne.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen har et hudvenligt betræk, der er blødt og behageligt mod huden. Den beskytter madrassen og øger holdbarheden. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Oplev den ultimative luksus med denne kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle med komfort og stil og skab din egen oase af velvære i soveværelset. Med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken, er alt du behøver for en god nats søvn lige her. Gør din søvn til en prioritet med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top