vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.587 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Den perfekte kombination af stil og komfort til din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798836 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×200 cm i fløjl i en smuk mørkegrå farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den bløde fløjl stof, der dækker sengen, er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også et touch af elegance til rummet.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Den tilbyder også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen, hvad enten du læser en bog eller ser tv. Med en madras fyldt med pocketfjedre er du garanteret en god nats søvn med maksimal komfort og støtte. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop, hvilket sikrer, at du vågner op veludhvilet hver morgen.

Madrasen giver en mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven og har brug for stabilitet og komfort i løbet af natten. Den medfølgende topmadras, der er hudvenlig og blød at ligge på, tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Sengens sammensætning af fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner garanterer ikke kun en høj kvalitet, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Invester i din søvnkvalitet og tilføj et strejf af elegance til dit hjem med denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Lad dig omfavne af luksus og komfort hver nat og vågn op føle dig forfrisket og klar til en ny dag.

Scroll to Top