vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder hvid

4.812 kr.

Få en god nats søvn med vores elegante kontinentalseng i hvid kunstlæder. Luksus komfort til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769140 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i kunstlæder hvid er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse hver nat. Denne smukt designede seng kombinerer stil og funktionalitet på en enestående måde, og vil give dig en god nats søvn, hver gang du lægger dig til at hvile.

Med sit slidstærke kunstlæder i høj kvalitet er denne seng ikke kun smuk at se på, men også utrolig nem at rengøre. Du kan vaske pletter væk med lethed ved blot at tørre overfladen af med en fugtig klud. Den glatte overflade tilføjer et strejf af luksus til dit soveværelse og giver en varig elegance.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres efter dine behov og giver en behagelig støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Med en madras fyldt med højkvalitets pocketfjedre, får du en optimal støtte og tilpasning til din krop, hvilket sikrer en god og afslappende søvn hver nat.

Madrasens mellemhårde støtte garanterer en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og bidrager yderligere til din komfort og velvære.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der sikrer nem og problemfri montering. På grund af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med en sammensætning af hvidt kunstlæder, massivt lærketræ og skum vil denne kontinentalseng ikke blot forbedre dit soveværelses æstetik, men også din søvnkvalitet. Vælg vidaXL kontinentalsengen og oplev en ny standard for komfort og luksus i dit soveværelse.

Scroll to Top