vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

4.181 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den perfekte blanding af stil og komfort til din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797454 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå, Pris: 4524.00

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne smukt designede seng kombinerer stil med funktionalitet og vil give dig den ultimative søvnoplevelse hver nat.

Sengens ramme er lavet af solidt lærketræ og krydsfinér, der sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet. Den elegante fløjlsoverflade i mørkegrå farve tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse, samtidig med at den er blød og behagelig at røre ved.

Ud over sit smukke design tilbyder denne kontinentalseng også en helt unik komfortoplevelse. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der giver en ekstraordinær støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten.

For at optimere din komfort er sengen også udstyret med en justerbar sengegavl, der sikrer den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket giver dig den ultimative følelse af velvære.

Med vores vidaXL kontinentalseng kan du se frem til at vågne veludhvilet og forfrisket hver morgen. Lad dig forkæle med luksus og komfort og invester i din søvnkvalitet med denne fantastiske seng. Din vej til en god nats søvn starter her.

Scroll to Top