vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.661 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores lyserøde kontinentalseng fra vidaXL. Blødt fløjl og en luksuriøs madras sikrer dig en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797516 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

Tag din søvn til nye højder med vores vidunderligt luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Denne smukke seng kombinerer stil og komfort på en perfekt måde og vil forvandle dit soveværelse til et elegant oase af afslapning.

Den bløde fløjlsoverflade er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en varm og indbydende følelse til rummet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan finde den ideelle position for komfortabelt at kunne læse eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde støtte giver både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for enhver sovestilling. Topmadrassen er hudvenlig og tilføjer ekstra polstring for en endnu mere luksuriøs følelse.

Den lyserøde farve tilføjer et strejf af elegance og femininitet til din indretning, samtidig med at det skaber en beroligende og afslappende atmosfære i rummet.

Tag springet og invester i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng. Du fortjener at vågne op frisk og veludhvilet hver dag, og denne seng vil hjælpe dig med netop det. Lad dig forkæle og oplev den ultimative søvnkomfort med vores kontinentalseng i fløjl.

Scroll to Top