vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder sort

4.438 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den elegante 140×200 cm seng med sort kunstlæder vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769168 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i smukt sort kunstlæder er det ultimative valg for dig, der ønsker en drømmende og komfortabel nattesøvn. Denne luksuriøse seng kombinerer stil og funktionalitet på en perfekt måde.

Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet giver sengen et elegant og moderne udseende, samtidig med at det er nemt at rengøre med blot en fugtig klud. Den glatte overflade emmer af luksus og tilføjer en sofistikeret touch til ethvert soveværelse.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den præcis efter dine behov. Denne funktion gør det også behageligt at læne sig tilbage og slappe af, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er optimal støtte og komfort garanteret. Disse fjedre absorberer stød og støj, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med, er hudvenlig og blød, hvilket gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig. Denne seng er det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du ikke kun en seng, men et stykke møbel, der oser af elegance og komfort. Skab dit eget private paradis med denne fantastiske seng, der vil forvandle dit soveværelse til et sandt drømmeland. Opgrader din søvnoplevelse i dag med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top