vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder hvid

4.547 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort på denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med en stilfuld design, hvid kunstlæder og en behagelig madras, får du den perfekte kombination af stil og komfort til din gode nattesøvn. Bestil nu og gør din søvnoplevelse ekstraordinær.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769169 Kategori:

Vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i luksuriøst hvidt kunstlæder vil forvandle din søvnoplevelse og skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Denne kontinentalseng er ikke bare et sted at sove, det er et sted at fordybe sig, slappe af og genoplade kroppen og sindet.

Det slidstærke kunstlæder af høj kvalitet giver sengen et elegant og tidløst udseende, samtidig med at det er nemt at rengøre og vedligeholde. Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse højden og få den optimale støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder enestående kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel nattesøvn.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du kan svøbe dig i ren luksus hele natten. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Med målene 203 x 147 x 118/128 cm for sengen, 140 x 200 x 20 cm for madrassen og 140 x 200 x 5 cm for topmadrassen er denne kontinentalseng det perfekte valg for enhver, der ønsker en sofistikeret og behagelig soveløsning. Pakken indeholder alt hvad du har brug for til nem montering, så du kan nyde din nye seng med det samme.

Forkæl dig selv med vores elegante og funktionelle kontinentalseng, og oplev førsteklasses komfort og søvn af højeste kvalitet hver eneste nat. Gør din sovetid til en smuk og behagelig oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i hvidt kunstlæder.

Scroll to Top