vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

4.429 kr.

Oplev komfort og elegance med vidaXLs kontinentalseng i lyserød fløjl. Gør din søvnoplevelse luksuriøs med dette stilfulde valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795567 Kategori:

Den fløjlsbløde 140×190 cm lyserøde kontinentalseng fra vidaXL er selve definitionen på luksus og komfort. Dette fantastiske møbelstykke kombinerer stil og funktionalitet på enestående vis for at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Sengens bløde fløjlstextur omslutter dig i ren velbehag, mens den justerbare sengegavl giver optimal støtte, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen. Den topmoderne madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en jævn fordeling af vægten og reducerer støj og forstyrrelser ved bevægelse.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, og den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Sengen har en smuk lyserød farve og er fremstillet af holdbart fløjl og solidt træ, der sikrer langvarig kvalitet og stabilitet. Pakken indeholder alt hvad du behøver for nem samling og installation.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og tilføj en elegant touch til dit soveværelse med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse hver nat.

Scroll to Top