vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl sort

4.264 kr.

Drømmer du om luksuriøs søvn? Opgrader til vores elegante kontinentalseng i sort fløjl, 140×200 cm. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795570 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl sort, Pris: 4581.00
Forkæl dig selv med ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Den bløde fløjlsoverflade af sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også elegance og luksus til dit soveværelse. Sengens sengegavl er justerbar, så du kan tilpasse den efter din foretrukne position og nyde optimal støtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sørger for en skræddersyet støtte til din krop og minimerer støj og forstyrrelser, når du bevæger dig om natten. Med en mellemhård fasthed giver madrassen den rette mængde stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for mave-søvende personer.

Topmadrassen, som er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfort lag for en endnu mere luksuriøs følelse. Derudover er hele sengesættet nemt at montere med den medfølgende brugermanual.

Produktet leveres komplet med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras i fløjlsort design. Der er tænkt på hvert eneste detalje for at sikre den ultimative søvnkomfort. Giv dig selv den gave at sove godt og vågne frisk hver morgen med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top