vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.869 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Skabt til perfekt søvn og stil. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762832 Kategori:

Lad dig forføre af en god nats søvn med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå nuance. Denne luksuriøse seng er skabt til at tilbyde dig ultimativ komfort og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver eneste dag. Med sit elegante og stilfulde design vil denne kontinentalseng være det perfekte midtpunkt i ethvert soveværelse.

Den slidstærke stofbeklædning i en smuk lysegrå farve giver sengen et enkelt og rent udtryk, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser fjernsyn. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop, absorberer støj og stød og sikrer en behagelig og uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte vil denne kontinentalseng give dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Livet er for kort til at sove dårligt, og med vidaXL kontinentalsengen kan du se frem til en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Lad dig forkæle, invester i din velvære og tag det første skridt mod bedre søvn med denne fantastiske kontinentalseng i lysegråt stof. Glæd dig til at vågne op veludhvilet og klar til at erobre dagen.

Scroll to Top