vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.595 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den cremefarvede stofmadras på 140×190 cm sikrer dig en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765867 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning til en god nats søvn og komfort. Med sit stilfulde design og cremefarvede stof vil denne seng være et elegant og funktionelt tilvalg til enhver soveværelsesindretning.

Sengens robuste stof er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte, uanset om du vil læse en bog eller slappe af foran fjernsynet.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker optimal komfort og stabilitet.

Topmadrassen af hudvenligt stof tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, så du kan nyde en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med et solidt lærketræsramme og en konstruktion af høj kvalitet er denne kontinentalseng både holdbar og stilfuld. Den leveres med en brugervenlig manual til nem og hurtig montering.

Få en god nats søvn og oplev den ultimative komfort med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Din søvnkvalitet og velvære er kun et klik væk.

Scroll to Top