vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.269 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en 180×200 cm mørkebrun stofmadras får du den ultimative komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765935 Kategori:

Omgivet af luksus og komfort – vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm er en sand perle inden for sovemøbler. Dyk ned i en verden af velvære og ro, mens du svøber dig i den bløde og slidstærke stofbeklædning, der tilføjer et elegant touch til ethvert soveværelse. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra støtte til din ryg, men tilføjer også et stilfuldt element til sengens design.

Madrassen, udstyret med individuelle pocketfjedre, er synonym med luksus og kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer bevægelser og støj, og sikrer en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte vil du opdage den perfekte balance mellem komfort og stabilitet, ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen, med sin hudvenlige betræk og bløde skumfyld, fuldender oplevelsen af overlegen komfort og velvære. Den tilføjer også en ekstra beskyttende lag til din madras og garanterer en ren og sund soveoplevelse.

Tag dig tid til at investere i din søvn og velvære med vidaXL kontinentalsengen. Dens tidløse design og førsteklasses materialer vil sikre dig en god nats søvn og en smuk tilføjelse til dit soveværelse. Bemærk, at hygiejnekravene ikke tillader returnering af madrassen efter åbning af emballagen.

Dykk ned i drømmeland og vælg kvalitet, komfort og skønhed til din søvn med vidaXL kontinentalsengen. Eksklusiv, stilfuld og uovertruffen – denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Giv dig selv den ultimative gave med en god nats søvn – du fortjener det.

Scroll to Top