vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.435 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse 90×190 cm kontinentalseng i blød gråbrun stof. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767029 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for enhver, der værdsætter både stil og komfort i soveværelset. Denne luksuriøse seng kombinerer smukt design med praktiske funktioner for at sikre, at du får den bedste nattesøvn.

Den slidstærke stofbetræk i en neutral farvetone tilføjer et sofistikeret touch til ethvert soveværelse og sikrer samtidig åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver den perfekte rygstøtte, når du har brug for at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, vil du opleve en enestående støtte og komfort hele natten. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Den bløde skumfyld sikrer, at du kan nyde en behagelig overflade at sove på, og giver en ekstra lag beskyttelse til madrassen.

Med målene 193 x 93 x 118/128 cm for sengen, 90 x 190 x 20 cm for madrassen og 90 x 190 x 5 cm for topmadrassen, er denne kontinentalseng det perfekte valg til ethvert soveværelse. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, og med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og ligetil.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen og opdag en ny måde at sove på, hvor komfort og stil går hånd i hånd.

Scroll to Top