vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.507 kr.

Opdag den ultimative komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant blåt stof. Oplev luksus til en overkommelig pris på 100×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767093 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm i smuk blå farve er en sand drøm for enhver, der søger ultimativ komfort og luksus i soveværelset. Denne elegante seng kombinerer stilfuldt design med høj kvalitet, hvilket resulterer i en søvnoplevelse ud over det sædvanlige.

Sengens slidstærke stof i blåt polyester giver ikke kun et enkelt og rent udseende, men det er også åndbart og modstandsdygtigt. Sengegavlen er praktisk justerbar i højden og tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af i sengen med en god bog eller film.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på en høj kvalitet, holdbarhed og en følelse af luksus. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, mens de former sig efter din krop for en behagelig søvn. Madrassen tilbyder mellemhård støtte, ideel til dem der foretrækker at sove på maven, og giver stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende din søvnoplevelse inkluderer sengen en hudvenlig topmadras, der er blød, komfortabel og sikrer ekstra beskyttelse til madrassen. Med en blanding af skum og polyester er topmadrassen designet til at give dig den ultimative komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med mål på 203 x 103 x 118/128 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for madrassen og 100 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Investér i din søvnkvalitet og stil med vidaXL kontinentalsengen – et møbel, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer elegance og komfort til dit rum. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og skab dit eget personlige oase med denne fantastiske seng.

Scroll to Top