vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

5.044 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og holdbarhed i topklasse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767153 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i målene 140×190 cm er det ultimative valg til dig, der ønsker en uforlignelig søvnoplevelse hver eneste nat. Med denne seng er du garanteret maksimal komfort og en dyb og afslappende søvn, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun farve tilføjer et sofistikeret og stilfuldt touch til dit soveværelse. Stoffet er ikke blot æstetisk tiltalende, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i mange år fremover.

Det unikke design inkluderer en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til dine personlige behov. Sengegavlen giver en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der kendes for deres høje kvalitet og overlegne holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød effektivt, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du bevæger dig rundt i sengen. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort og er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras har et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt mod din hud. Topmadrassen tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras, så du kan nyde en endnu bedre nattesøvn.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Ved køb af denne kontinentalseng følger en brugervenlig manual med til nem og enkel montering.

Skab en luksuriøs og indbydende atmosfære i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras. En investering i din søvnkvalitet, velvære og komfort, der vil give dig en følelse af at sove på en sky hver eneste nat. Oplev den ultimative sengeløsning, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed på smukkeste vis.

Scroll to Top