vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

5.005 kr.

Meet your ultimate comfort zone with the vidaXL continental bed. Experience heavenly sleep in style with this luxurious 140×200 cm bed complete with cozy mattress. Upgrade your bedroom now.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767161 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der værdsætter både stil og komfort. Med sit slidstærke stof og justerbare sengegavl tilbyder denne seng ikke kun en god nats søvn, men også en elegant og praktisk løsning til dit soveværelse.

Madrasen, udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, er designet til at tilpasse sig din krop og absorbere støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte giver den rette fasthed og stabilitet, ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Sammen med den elegante sengeramme i gråbrunt stof og massivt lærketræ vil denne kontinentalseng skabe et stilfuldt og afslappende miljø i dit soveværelse.

Fuldt udstyret med en brugervenlig manual til nem montering, er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære. Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse og en mere stilfuld indretning med vidaXL kontinentalsengen med madras i gråbrun farve.

Scroll to Top