vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

4.381 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i elegant lysegråt stof. Skab drømmeagtige nætter og opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759468 Kategori:

Dybe drømme og himmelsk søvn venter dig med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Med en størrelse på 140×200 cm og en pris på kun 4390,00 kr. får du ikke kun en seng, men en oplevelse af ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Det slidstærke stof i en smuk lysegrå farve bidrager ikke kun til sengens æstetik, men er også åndbart og yderst holdbart. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og slappe af i sengen.

Denne seng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en rolig og afslappende søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen i hudvenligt stof med en blød og behagelig overflade fuldender oplevelsen af ren luksus.

Denne kontinentalseng i lysegråt stof leveres med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt sammen i høj kvalitet og designet for at sikre dig en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat. Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men en investering i dit velvære og komfort. Så lad drømmene flyde frit og vågn op forfrisket og veludhvilet med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top