vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.601 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Luksuriøst design i cremefarvet stof, perfekt til din næste gode nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334764844 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der værdsætter både stil og komfort i din søvnoplevelse. Med sit tidløse design og praktiske funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarvet nuance tilføjer et strejf af luksus til dit rum samtidig med at det sikrer åndbarhed og holdbarhed. Sengens justerbare sengegavl giver ikke kun et elegant udtryk, men tilbyder også optimal støtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer ved sengetid.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du den perfekte kombination af støtte og tilpasningsevne, hvilket sikrer en dyb og behagelig søvn hver nat. Fjedrene absorberer effektivt bevægelser, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet.

Madrasens mellemhårde støtte er ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade, mens den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din søvnoplevelse. Med sin bløde betræk og højkvalitets skumfyld vil du opleve en himmelsk følelse af velvære, som kun de bedste materialer kan levere.

Udover den uovertrufne komfort og stil kommer denne kontinentalseng med en brugervenlig monteringsvejledning, så du nemt kan samle den og begynde at nyde alle fordelene ved din nye seng. Skab dit eget personlige soveparadis med denne smukke og funktionelle kontinentalseng fra vidaXL, og opdag, hvor stor en forskel kvalitetssøvn kan gøre i dit liv. Giv dig selv den gave det er med en god nats søvn, hver eneste nat.

Scroll to Top