vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.432 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. 90×200 cm, mørkebrun stof, komfortabel madras inkluderet. Ideel kundeservice. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760657 Kategori:

Nyd en god nattesøvn og optimal afslapning med vores uimodståelige kontinentalseng i mørkebrun stof. Denne elegante seng er designet med fokus på både stil og komfort og vil hurtigt blive det strålende midtpunkt i ethvert soveværelse. Det slidstærke stof i en neutral mørkebrun farve giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den efter dine behov og få optimal rygstøtte. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, lang holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Sengen er lavet af slidstærkt stof (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Mål: 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen er lavet af stof (100 % polyester), pocketfjedre og skum, og måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er lavet af stof (100 % polyester) og skum og måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Gør din søvnoplevelse endnu bedre med vores komplette kontinentalsengsæt, der indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet – invester i din søvn med vores prægtige kontinentalseng i mørkebrun stof.

Scroll to Top