vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

4.929 kr.

Få den bedste nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng inkl. madras. Oplev øget komfort og stil i din søvnzone i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761510 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med madras i gråbrunt stof er det perfekte valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Lad dig forkæle af en sengeoplevelse i en klasse for sig.

Sengens slidstærke stof i en varm gråbrun farve tilføjer et elegant touch til ethvert soveværelse, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du sidder op i sengen med en god bog eller ligger ned for at hvile.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at give dig den optimale støtte og holdbarhed, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner ikke forstyrrer hinanden i løbet af natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en fastere liggeflade, men stadig ønsker den rette mængde af komfort. Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige stofbetræk, tilføjer det ekstra lag af luksus, der fuldender din søvnoplevelse.

Sengen er fremstillet af kvalitetsmaterialer, herunder stof (100 % polyester), massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer holdbarhed og stabilitet. Med en størrelse på 140×190 cm passer denne kontinentalseng perfekt til de fleste soveværelser og vil være et stilfuldt og praktisk tilføjelse til dit hjem.

Forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, der kombinerer design, komfort og kvalitet på en bemærkelsesværdig måde. Oplev den ultimative søvnkomfort og vågn op frisk og veludhvilet hver dag. Bring luksusen ind i dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng – din vej til en god nats søvn venter på dig.

Scroll to Top