vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.464 kr.

Få luksus og komfort med vores vidunderlige kontinentalseng. Den bløde madras og stilfulde design vil forvandle dit soveværelse på en elegant måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761512 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Så er denne elegante vidaXL kontinentalseng med blå stofmadras i størrelsen 140×190 cm lige noget for dig. Med sit enkle og rene design er denne seng ikke kun et smukt syn, men også designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og komfort hele natten lang.

Den slidstærke stofmadras er åndbar og behagelig mod huden, hvilket skaber det ideelle sovemiljø. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddestilling for ekstra komfort, når du læser en bog eller ser din yndlingsserie. Madrassen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed, så du kan være sikker på en støttende og behagelig søvnoplevelse.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte stabilitet og fasthed, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket kun øger din komfort og velvære. Alt i alt er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Så lad dig forføre af denne luksuriøse kontinentalseng, der ikke kun gør dit soveværelse smukt, men også sikrer dig den bedst mulige nattesøvn. Tag skridtet mod en bedre søvn og en mere afslappet hverdag med vidaXL kontinentalsengen med madras i blå stof.

Scroll to Top