vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.941 kr.

Få den bedste søvn i en luksuriøs kontinentalseng med madras fra vidaXL. Oplev komfort og stil i din egen soveoase – køb nu og sov godt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761518 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og høj komfort. Sengen er ikke bare et møbel, men en investering i din velvære og søvnkvalitet.

Med sit elegante og tidløse design i gråbrun stof tilfører denne kontinentalseng et touch af luksus til dit soveværelse. Det slidstærke stof er ikke bare flot at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen vil være en del af dit hjem i mange år fremover.

Sengegavlen på denne kontinentalseng kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og giver en behagelig og ergonomisk siddestilling, når du sidder i sengen. Det er den perfekte løsning, når du ønsker at læse en bog eller se din favoritserie i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er designet med fokus på både kvalitet og komfort. De individuelle fjedre tilbyder en optimal støtte og tilpasningsevne, hvilket resulterer i en god nats søvn uden generende støj og stød. En mellemhård støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør denne madras ideel til mavedybere og krævende søvntyper.

Topmadrassen, der er hudvenlig og behagelig, fuldender oplevelsen af ren komfort og velvære. Det hvide betræk i polyester og fyldet af skum skaber den perfekte balance mellem blødhed og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og ligetil, så du hurtigt kan få glæde af din nye investering i god søvn og velvære.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke bare et møbel, du får en oplevelse af luksus og velvære i dit eget hjem. Gør din søvn til en prioritet og invester i kvalitet og komfort med denne eksklusive kontinentalseng. Din krop vil takke dig for det, hver eneste nat.

Scroll to Top