vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.341 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng. Inkluderer en komfortabel madras i elegant mørkebrun stof. Oplev ekstra god søvn i nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762804 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i målene 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt balance mellem komfort og stil i soveværelset. Sengen er elegant udført i et slidstærkt mørkebrunt stof, der både er åndbart og nemt at vedligeholde. Med en justerbar sengegavl giver sengen ikke kun et sofistikeret udtryk, men også den nødvendige støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en ekstraordinær kvalitet og lang levetid. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den perfekte kombination af stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, i et hudvenligt stofbetræk, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Denne kontinentalseng er den ultimative investering i din søvnhygiejne og velvære. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Med målene 203 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) for sengen, 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 140 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen, leveres dette ensemble komplet med en brugervenlig manual til nem og hurtig montering. Skab et stilfuldt og behageligt sovemiljø med denne vidaXL kontinentalseng – et sikkert valg for kvalitetsbevidste forbrugere, der prioriterer en god nattesøvn.

Scroll to Top