vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

2.809 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Moderne design, komfortabel madras og en drømmende størrelse på 90×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730094 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig den ultimative nattesøvnoplevelse. Med sin elegante sorte fløjlsoverflade tilføjer denne seng et strejf af luksus og stil til dit soveværelse. Fløjlsmaterialet er blødt at røre ved og skaber en behagelig og indbydende atmosfære.

Sengen kommer med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Denne sengegavl er ikke kun stilfuld, men også praktisk, da den tilbyder god støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle bevægelser for en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den rette fasthed og stabilitet, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender dette fantastiske sæt. Topmadrassen har en blød og slidstærk overflade, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering.

Skab dit eget personlige helle med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med sit stilfulde design, komfortable funktioner og høje kvalitet er denne seng det perfekte valg for en god nats søvn og en afslappende atmosfære i dit soveværelse. Opgrader din søvnoplevelse i dag med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top