vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.889 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Med en elegant mørkegrå farve og en komfortabel madras i størrelsen 140×190 cm er dette den perfekte seng til dig. Besøg os nu for at forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730134 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i fløjl mørkegrå er et sandt mesterværk inden for sovekomfort og stilfuldt design. Denne luksuriøse kontinentalseng er skabt med fokus på at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat.

Den bløde fløjl, der pryder sengerammen og sengegavlen, er ikke kun utrolig behagelig at røre ved, men tilføjer også en undtagelsesvis elegance til ethvert soveværelse. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en dyb og luksuriøs tekstur, der oser af eksklusivitet.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine foretrukne serier i sengen. Denne multifunktionelle feature sikrer, at din komfort altid er i højsædet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er en sand fornøjelse for både krop og sind. De individuelle pocketfjedre er kendt for deres exceptionelle kvalitet og sikrer en uovertruffen holdbarhed og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig en fredfyldt søvn uden forstyrrelser.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fast og stabil liggeflade. Denne funktion gør sengen perfekt til mave-søvende, og sikrer en korrekt støtte til hele kroppen.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og skum, der garanterer en blød og komfortabel overflade at sove på. Den hvide topmadras tilføjer ekstra luksus til din soveoplevelse og sikrer, at du altid vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Med brugervenlig montering følger denne seng med en detaljeret brugermanual, der gør opbygningen til en enkel og problemfri proces.

Tilføj en touch af sofistikeret komfort og stil til dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras 140×190 cm i fløjl mørkegrå. Lad dig fordybe i den sublime luksus og gå mod en mere afslappet og forfriskende nattesøvn hver eneste nat.

Scroll to Top