vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

3.831 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant sort fløjl. Oplev komfort og stil på en helt ny måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730135 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig den ultimative komfort og en god nats søvn. Med sit elegante sort fløjlsmateriale bringer denne seng både stil og funktion til dit soveværelse.

Det bløde fløjlsmateriale føles behageligt mod huden og giver en luksuriøs følelse. Sengens justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant udstråling, men sikrer også optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en bog eller se en film.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. Dette sikrer en fredelig søvn uden forstyrrelser og sørger for, at du vågner op udhvilet og klar til en ny dag.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver den rette fasthed og stabilitet, samtidig med at den opretholder en høj grad af komfort.

Topmadrassen er lavet af et hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på. Den beskytter madrassen og sikrer en ekstra lag komfort, så du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at samle denne smukke kontinentalseng, og med brugermanualen er monteringen enkel og problemfri. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl.

Scroll to Top