vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.597 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i cremefarvet stof. Komfort og stil i perfekt harmoni.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733395 Kategori:

Dyk ned i en verden af ren komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm. Denne elegante seng er den ultimative løsning til en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat. Bygget til at vare og designet med fokus på både stil og funktion, denne kontinentalseng er den perfekte tilføjelse til ethvert soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer en touch af elegance til ethvert rum og sikrer, at din seng ser godt ud i mange år fremover. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig kroppens form og sikrer en støjsvag og behagelig søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel sovestilling uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende din søvnoplevelse med denne kontinentalseng medfølger en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Beskyttet af et slidstærkt stofbetræk giver denne topmadras en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun et valg for god søvn, men også en investering i din generelle velvære og livskvalitet. Tag skridtet mod en bedre søvn i dag og oplev selv forskellen med denne luksuriøse kontinentalseng. Den leveres med en brugermanual for nem installation og er klar til at forvandle dit soveværelse til et oase af ro og komfort. Hver gang du lægger dig til at hvile, vil du takke dig selv for at have valgt denne fantastiske seng.

Scroll to Top