vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.309 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkebrun stof. Skabmerkopbeviklet komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759370 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×200 cm er det ultimative valg for dig, som ønsker en uovertruffen søvnoplevelse hver eneste nat. Lad dig fordybe i en verden af total komfort og rust dig til at opleve den bedste søvn i dit liv med denne fantastiske kontinentalseng.

Sengens stof er ikke blot smukt og stilfuldt, men det er også utroligt modstandsdygtigt og åndbart, hvilket sikrer dig en behagelig og afkølende søvnoplevelse hele natten. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, så du kan nyde en god bog eller dine yndlingsserier i sengen med optimal komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som er kendt for deres holdbarhed og fantastiske tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket gør den perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver en ideel kombination af stabilitet og komfort.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, som gør den utroligt blød og behagelig at ligge på. Med denne topmadras kan du være sikker på en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras.

Den vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×200 cm leveres med alt, hvad du har brug for til at samle den, og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne luksuriøse kontinentalseng, og nyd en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top