vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.236 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Premium komfort og stil til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730168 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig den ultimative komfort og en god nats søvn. Med sit elegante lysegrå fløjlsmateriale tilføjer denne seng en sofistikeret og stilfuld touch til ethvert soveværelse.

Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at røre ved, men det tilføjer også en følelse af luksus til din søvnoplevelse. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig optimal støtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse. Den bløde overflade giver dig en behagelig følelse, mens du hviler dig.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem og hurtig samling. Med en sengeramme i lysegrå fløjl og en matchende madras og topmadras i hvidt og lysegråt, vil denne seng hurtigt blive det centrale i dit soveværelse.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 160×200 cm. Transformér dit soveværelse til en oase af ro og komfort med denne elegante og luksuriøse seng, der kombinerer stil med funktionalitet på en perfekt måde. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og vågn op forfrisket og klar til en ny dag med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top