vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl sort

4.063 kr.

Forkæl dig selv med en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Den elegante sorte fløjl og den komfortable madras sikrer dig en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730193 Kategori:

Denne kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der længes efter en god nattesøvn og en oplevelse af luksus i dit soveværelse. Lad dig forkæle af den bløde og indbydende fløjlopb hvid, der omgiver sengen og skaber en atmosfære af hygge og komfort. Fløjl er ikke kun blødt at røre ved, det bidrager også til en elegant og luksuriøs stil i din indretning.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den mest behagelige position, hvad enten du læser en bog eller ser tv i sengen. Med madrassen fyldt med individuelle pocketfjedre er du garanteret en god nats søvn med optimal støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer også støj og bevægelser, hvilket giver dig uforstyrret søvn gennem hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der balancerer stabilitet og komfort perfekt. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Topmaterassen, der dækker madrassen, er hudvenlig og blød, hvilket kun øger din søvnkomfort.

Sengen leveres i en elegant sort farve og er lavet af fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed. De medfølgende dele er nemme at samle med brugervejledningen, der følger med.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne smukke kontinentalseng, der ikke kun tilbyder komfort og støtte, men også tilføjer en luksuriøs og stilfuld touch til dit soveværelse. Lad dig omfavne af blødheden og elegance og forvandl dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top