vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.088 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i stof lysegrå med en madras i størrelsen 90×190 cm. Oplev en god nattesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731220 Kategori:

Oplev den ultimative luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm. Denne seng er skabt til at give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat. Med sit elegante design og lysegrå farve vil den tilføje en luksuriøs touch til dit soveværelse.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig og temperaturregulerende overflade at sove på. Den medfølgende sengegavl giver ikke kun en stilfuld finish, men kan også justeres i højden for at give optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilbyder enestående støtte og tilpasningsevne. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en behagelig nats søvn uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket forbedrer din søvnoplevelse endnu mere.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en komplet løsning til din søvnkomfort, men også et stilfuldt møbel til dit hjem. Udover sin funktionalitet er sengen også let at montere med den medfølgende brugermanual. Så tag skridtet mod en bedre søvn og invester i denne luksuriøse kontinentalseng i dag.

Scroll to Top