vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.788 kr.

Få en god nats søvn med vores komfortable kontinentalseng. Luksuriøs madras i mørkegråt stof, perfekt til din soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732143 Kategori:

Den eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm i elegant mørkegrå stof vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Denne kontinentalseng er skabt med fokus på maksimal afslapning og en god nats søvn, og den vil give dig en utrolig søvnoplevelse, som du vil nyde nat efter nat.

Sengens slidstærke stof i mørkegrå nuance tilføjer et moderne strejf til enhver indretning, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade og stabilitet.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er betrukket med et hudvenligt stof, som føles blødt og behageligt mod din hud. Topmadrassen tilfører ekstra komfort og beskyttelse til din madras, samtidig med at den er let at holde ren og vedligeholde.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For din bekvemmelighed leveres dette produkt med en brugervenlig manual til nem og problemfri montering.

Udover sengerammen, sengegavlen med kanter, madrassen og topmadrassen inkluderer pakken alt hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse. Giv dig selv den ultimative luksus med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng og oplev en ny standard af søvnkomfort hver eneste nat.

Scroll to Top