vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

3.733 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkebrun stof. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723526 Kategori:

Denne kontinentalseng fra vidaXL er din nøgle til en dyb og behagelig søvnoplevelse hver nat. Med sit stilfulde design og høje kvalitet sikrer denne seng, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag. Den slidstærke stofbeklædning i en smuk mørkebrun farve giver sengen et elegant og tidløst udtryk, der passer ind i enhver moderne indretning.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov og giver optimal støtte, når du sidder op og læser eller ser tv. Den innovative madras med pocketfjedre tilbyder enestående komfort og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras er åndbar, blød og hudvenlig og sikrer en ekstra lag komfort for en endnu bedre søvnoplevelse.

Den vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun funktionel, men også let at samle takket være den medfølgende brugermanual. Med målene 140×190 cm er denne seng perfekt til mindre soveværelser eller som en stilfuld tilføjelse til en gæstesuite. Forkæl dig selv med en god nattesøvn og invester i din velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Din søvn er det værd.

Scroll to Top