vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

3.748 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores stilfulde kontinentalseng i mørkebrunt stof – perfekt til en god nattesøvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723534 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm og i en smuk mørkebrun farve er det ultimative valg for en god nattesøvn og en luksuriøs soveoplevelse. Denne kontinentalseng kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på med sit enkle og rene design, men det er også åndbart og ekstremt slidstærkt. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog i sengen eller se din yndlingsserie på TV, vil sengegavlen give dig den perfekte støtte.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en exceptionel komfort og holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale, der sikrer en blød og behagelig overflade at sove på. Denne topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør samlingen enkel og problemfri.

Skab det perfekte sovemiljø med denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun stof. Med dens holdbare design, unikke funktioner og luksuriøse komfort er denne kontinentalseng det ultimative valg for enhver, der værdsætter en god nattesøvn og en stilfuld indretning i soveværelset.

Scroll to Top