vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.114 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. Perfekt til en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726901 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til en god nattesøvn og ultimativ afslapning. Med sit bløde fløjlsmateriale i en smuk lysegrå farve oser denne seng af luksus og komfort. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, hvilket gør det til det ideelle valg for en seng, der både skal være behagelig at sove i og se smuk ud i soveværelset.

Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den mest behagelige siddestilling, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Sengegavlen er designet til at give fremragende rygstøtte og komplementerer sengens elegante design perfekt.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig underlag.

Topmadrassen, der er hudvenlig og behagelig, giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse for din madras. Den er nem at rengøre og sikrer, at din seng forbliver frisk og ren i lang tid.

Denne kontinentalseng leveres som en samlet pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt, hvad du behøver for at skabe din egen oase af komfort og velvære i soveværelset. Giv dig selv den gave af en god nattesøvn med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top