vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

2.749 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant sort fløjl, der sikrer en god nats søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727982 Kategori:

Denne livlig sorte vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm er ikke bare en seng – det er en oplevelse af luksus og komfort, der vil forvandle din søvn til ren velvære. Med et elegant fløjlsovertræk af høj kvalitet tilbyder denne seng en sensationel blødhed, der omfavner dig fra det øjeblik, du lægger dig til ro. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give optimal støtte til din ryg, mens du nyder en stille stund med en god bog eller din foretrukne serie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en jævn og behagelig støtte under hele din søvn. Disse innovative fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du ikke forstyrres af din partners bevægelser om natten. Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den perfekte balance mellem fasthed og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den øger ikke kun holdbarheden på din madras, men sikrer også en ekstra blød liggeflade, som du vil sætte pris på hver eneste nat. Obs: For din hygiejnes skyld kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt.

Denne smukke kontinentalseng er ikke bare en seng – den er et statement piece i ethvert soveværelse. Med dens elegante sorte fløjl, holdbare konstruktion og luksuriøse komfort er den skabt til at tilfredsstille dine søvnbehov på en stilfuld måde. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i en vidaXL kontinentalseng med madras og forvandl dine nætter til en oase af ro og afslapning.

Scroll to Top