vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

3.683 kr.

Drøm sødt på en komfortabel vidaXL kontinentalseng i stof. Giv din søvn en luksuriøs opgradering i lysegrå, 140×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696174 Kategori:

Oplev en drømmende nattesøvn med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå. Denne luksuriøse seng er designet til at tilbyde den ultimative komfort og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Den slidstærke stoframme i en neutral lysegrå farve tilføjer elegance til ethvert soveværelse og sikrer, at sengen passer perfekt ind i din indretning.

Den praktiske justerbare sengegavl giver ikke kun et stilfuldt look, men giver også den nødvendige støtte, når du sidder op og læser eller ser fjernsyn i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, oplever du den perfekte kombination af støtte og komfort. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte giver dig den stabilitet, du har brug for, samtidig med at den sikrer en behagelig hvile. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Kontinentalsengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Sengen har en solid konstruktion af lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og har målene 203 x 147 x 78/88 cm (L x B x H), mens madrassen måler 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen 140 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Sæt en ny standard for din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed på enestående vis. Giv dig selv den luksus, du fortjener med denne elegante og funktionelle seng, der vil transformere dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Scroll to Top