vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

3.984 kr.

Gå en nat til søs i drømmeland med vores komfortable kontinentalseng med luksuriøs madras i smukt cremefarvet stof, perfekt til din gode nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696435 Kategori:

Den sublime vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i stofcremefarve er en skønhed at skue på med sit enkle og rene design. Den er skabt til at levere den ultimative søvnoplevelse, hvor du kan fordybe dig i en dyb og refleksiv hvile. Stoffet, der omfavner sengens ydre, er ikke blot åndbart, men også ekstremt slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk og indbydende i årevis fremover.

Det mest fremtrædende træk ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl, der ikke blot tilføjer et strejf af elegance, men også giver en forbedret rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se dine yndlingsserier i sengen. Med muligheden for at tilpasse sengegavlens højde efter dine behov, er denne seng skræddersyet til at opfylde dine individuelle komfortønsker.

Den medfølgende madras, udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, er designet til at tilpasse sig din kropsform og sikre en stabil og behagelig støtte under hele søvnen. Med en mellemhård støtte, der balanceerer fasthed og komfort, er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en behagelig og afslappende nattesøvn.

Den hudvenlige topmadras, der fuldender denne seng, er dækket af et blødt og behageligt stofbetræk, der øger komforten og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Denne topmadras er perfekt til at forlænge levetiden på din madras samtidig med, at den tilføjer en ekstra lag af himmelsk blødhed til din soveoplevelse.

Med et fuldkomment sæt bestående af sengeramme, sengegavl, madras og topmadras leveres denne kontinentalseng i en pakke, der garanterer nem montering og øjeblikkelig glæde. Skab dit eget lille helle af komfort og ro i dit soveværelse med denne pragtfulde kontinentalseng, der ikke blot forvandler din søvn, men også løfter dit rum til et nyt niveau af æstetik og luksus. Giv dig selv den gave det er at sove godt og vågne op forfrisket med vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i stofcremefarve.

Scroll to Top