vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet

2.888 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Tilpasset komfort og stil, skabt til den kræsne kunde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691986 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet, Pris: 2789.00

Lad dig indhylle i luksus og komfort med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med sin stilfulde cremefarvede stofbetræk og solide konstruktion er denne seng det perfekte valg for dem, der ønsker en god nats søvn kombineret med en sofistikeret og moderne æstetik.

Den slidstærke stofbetræk i en ren cremefarve tilfører en luft af ro og elegance til ethvert soveværelse. Det åndbare materiale sikrer, at du altid vil føle dig frisk og komfortabel, uanset årstiden. Og med en praktisk justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddestilling og få den perfekte støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krops form. Dette sikrer en støttende og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel base.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras, der tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Med sit slidstærke stofbetræk og fyld af blødt skum vil du føle dig som på en sky, når du lægger dig til ro efter en lang dag.

Så invester i din søvnkomfort med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med dens elegante design, holdbare materialer og førsteklasses komfort vil du opleve en himmelsk søvn hver eneste nat. Gå ikke glip af muligheden for at opgradere dit soveværelse med dette fantastiske stykke møbelkunst.

Scroll to Top