vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.938 kr.

Opgrader din søvn med stil. Skab øjeblikkelig elegance i soveværelset med denne luksuriøse kontinentalseng. Bestil i dag og få en god nats søvn i morgen. 🛏️

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692012 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til en dyb og dejlig søvnoplevelse hver nat. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng det perfekte valg for enhver, der ønsker høj kvalitet og ultimativ komfort.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve, der ikke kun tilføjer et stilfuldt touch til dit soveværelse, men også sikrer åndbarhed og langvarighed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og nyde optimal støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, er denne kontinentalseng designet til at give dig den perfekte balance mellem støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er betrukket med et blødt og hudvenligt stof, der giver ekstra komfort og beskyttelse. Den er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer, at din seng altid forbliver frisk og indbydende.

Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af sengen en leg. Pakken indeholder alt, du behøver for at samle sengen: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Oplev en ny dimension af komfort og luksus med denne vidaXL kontinentalseng og giv dig selv den bedste søvnoplevelse, du fortjener. Din søvn er vigtig, så invester i kvalitet og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top