vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

3.672 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng i stof. Skab en elegant soveoplevelse med denne stilfulde seng i lysegrå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689772 Kategori:

Oplev en ny dimension af luksus og komfort med denne elegante vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof, designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Denne seng er mere end bare en soveplads – den er en oase af afslapning og velvære i dit eget hjem. Med sit stilfulde design og solidt håndværk er denne kontinentalseng et perfekt valg for dig, der værdsætter både æstetik og funktionalitet.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, har en tidløs og elegant udstråling, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer, at din seng bevarer sit pæne udseende i mange år fremover.

Sengens sengegavl er ikke kun en smuk detalje, men den er også yderst praktisk. Du kan justere sengegavlen i højden, så den passer til din siddestilling, når du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen. Den ergonomiske udformning af sengegavlen giver optimal støtte til din ryg og nakke, så du kan slappe af i fuld komfort.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er noget helt særligt. De individuelle fjedre tilpasser sig præcist til din krop og absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte blanding af stabilitet og komfort, uanset om du foretrækker at sove på ryggen, siden eller maven.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke bare en ekstra komfortabel detalje – den er også hudvenlig og åndbar, hvilket sikrer en behagelig og sund søvnoplevelse. Med en topmadras af høj kvalitet kan du være sikker på, at din seng er en ren og hygiejnisk soveoase, der bidrager til dit velbefindende.

Investér i din søvn og velvære med denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng, der leveres med alt, hvad du skal bruge for en nem montering. Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse hver nat med denne eksklusive seng, der er skabt til at give dig drømmesøvnen, du fortjener. Din søvn er vigtig – gør den til noget helt særligt med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top