vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

3.569 kr.

Eksklusiv kontinentalseng med moderne design og komfortabel madras. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689775 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng vil give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for en god søvnoplevelse. Sengen er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart for at sikre optimal komfort hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte position til læsning eller tv-kigning, mens den integrerede madras med pocketfjedre tilbyder en usammenlignelig støtte og tilpasningsevne.

Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i én og samme seng. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig en ekstra lag af luksus og komfort. Du vil aldrig ønske at forlade sengen, når du oplever den uovertrufne kvalitet og komfort, som denne kontinentalseng tilbyder.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri. Med en sengeramme i mørkebrun, en elegant sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras er denne kontinentalseng det ultimative valg for en luksuriøs og behagelig nattesøvn. Investér i din søvnkvalitet i dag med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top