vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

2.499 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den 80×200 cm mørkebrune seng leveres med en komfortabel madras og skaber en stilfuld og afslappende atmosfære i dit soveværelse. Bestil nu og nyd en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689899 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm i en elegant mørkebrun farve er det ultimative valg, når du søger efter en seng, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed. Denne luksuriøse seng er designet med fokus på maksimal afslapning og en god nattesøvn.

Det slidstærke stof, der omfatter sengens ramme og sengegavl, har en enkel og ren æstetik, der passer smukt ind i ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart, hvilket sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne funktion giver en fremragende rygstøtte, så du kan nyde at sidde op i sengen for at læse eller se tv med den rette komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppens form. Disse fjedre absorbere effektivt støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort uden at være for fast eller for blød – ideel til dem, der sover på maven.

For at forbedre din søvnoplevelse yderligere, leveres sengen med en hudvenlig topmadras, der er beklædt med blødt og behageligt stof. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid, hvilket sikrer en behagelig og hygiejnisk soveoplevelse.

Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Men du får en detaljeret brugervejledning med til nem og problemfri montering. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for – sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras – så du kan nyde din nye kontinentalseng helt fra starten. Invester i din søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative luksus og afslapning i dit soveværelse.

Scroll to Top