vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

3.995 kr.

Få ultimativ komfort med vidaXL’s kontinentalseng. Eksklusivt design og luksuriøs komfort til din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690792 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til et oase af ro og komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i en smuk cremefarvet stofbeklædning. Denne elegante seng er skabt til at give dig den mest behagelige og støttende nattesøvn, du nogensinde har drømt om.

Den slidstærke stofbeklædning af sengen har et enkelt og rent look, der både er åndbart og langtidsholdbart. Sengegavlen kan justeres i højden for at give den perfekte rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, får du en unik støtte og tilpasningsevne, som sikrer en rolig og fredelig søvn. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og giver dig en uforstyrret nattesøvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, som følger med, har et blødt og hudvenligt stofbetræk, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse af din madras.

Denne eksklusive kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, så du nemt kan samle den derhjemme. Skab en oase af luksus og afslapning i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng, der giver dig en uovertruffen nattesøvnoplevelse hver eneste nat.

Gå ikke glip af chancen for at investere i din søvnkvalitet med denne fortryllende kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse til dit personlige tilflugtssted, hvor drømme bliver til virkelighed. Optimer dit soveværelse med denne cremefarvede skønhed og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top