vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

3.564 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen – luksuriøs design, høj kvalitet og skøn søvn garanteret. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687729 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en elegant mørkebrun farve er det ultimative valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn og kompromisløs komfort. Med sit stilfulde design og enkle rene look vil denne kontinentalseng ikke kun være et praktisk møbel i dit soveværelse, men også en visuel fornøjelse.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der er åndbart og behageligt at ligge på. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du sidder op i sengen for at slappe af eller læse en god bog. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en nats søvn, hvor kvaliteten er i top. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og maksimal komfort hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, velegnet til enhver sovestilling. Den medfølgende topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse mod slid, og med sit hudvenlige stofbetræk får du en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Vigtige hygiejneovervejelser er også taget i betragtning, hvilket betyder, at madrassen ikke kan returneres, hvis forseglingen er brudt. Med brugervenlige monteringsinstruktioner medfølger hver eneste seng, så du nemt kan samle den på ingen tid.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras er ikke bare et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og generelle velvære. Med dens holdbare konstruktion og stilfulde design vil den ikke kun opfylde dine forventninger, men også overgå dem. Giv dig selv den ultimative luksus ved at investere i denne fantastiske kontinentalseng, og oplev selv forskellen det kan gøre for din søvnkomfort og velvære.

Scroll to Top